Idédebatt och analys som förnyar arbetarrörelsens frihets- och jämlikhetssträvan

Tankesmedjan Tiden erbjuder under sommaren och hösten 2020 möjlighet till praktik för 1-2 personer som studerar vid högskola, universitet eller folkhögskola.

En förutsättning är att praktiken är en del av utbildningen, och att den sökande uppbär studiemedel från CSN eller på annat sätt har sin försörjning säkrad. Tankesmedjan Tiden erbjuder handledning och stöd i praktiken. Målet är att praktiken ska ge god insyn i hur det är att arbeta på en tankesmedja, och erbjuda en möjlighet att pröva på olika arbetsmoment som förekommer på denna arbetsplats.

Vi välkomnar i första hand dig som är intresserad av samhällsfrågor i allmänhet och svensk politik i synnerhet. Eget politiskt eller fackligt engagemang är meriterande, men inte nödvändigt. Det är ingen nackdel om du delar arbetarrörelsens värderingar. Erfarenhet av olika kommunikationsverktyg och metoder – t ex sociala medier, film, m.m. – är meriterande.

Tankesmedjan Tiden drivs av Socialdemokratiska partiet, LO och ABF, och ska vara en mötesplats för idédebatt, en samarbetspartner för politikutveckling och en plattform för opinionsbildning kring välfärd, arbete och jämlikhet.

Tankesmedjan Tidens kansli ligger på Olof Palmes gata i centrala Stockholm.

Skicka in din ansökan till: daniel.farm@tstiden.se. Urval görs löpande.

För fler frågor, kontakta Tankesmedjan Tidens chef Daniel Färm, 070-650 12 09.