Idédebatt och analys som förnyar arbetarrörelsens frihets- och jämlikhetssträvan

Vill du vara med och utveckla en spännande progressiv idédebatt för ökad framtidstro? Magasinet Tiden söker nu en ny redaktör som kan se till att tidskriften fortsätter att hålla en hög kvalitet, god relevans och spännande spets. I uppdraget ligger även att utveckla magasinet både innehålls- och formatmässigt.

Magasinet Tiden har sedan starten 1908 varit socialdemokratins centrala idémagasin och ges idag ut av Tankesmedjan Tiden. Tidskriften kommer ut med fyra nummer per år, framför allt till prenumeranter.

Vi söker i första hand dig som har redaktörserfarenhet och är van att göra en tidskrift. Du kommer att vara ansvarig utgivare, och få stöd av ett redaktionsråd samt en politisk redaktör (som ansvarar för ledarsidan). Erfarenhet av webbpublicering och utveckling av digitala format är meriterande.

Tillträde: 1 januari 2019

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Anställningsvillkoren i övrigt utgår från kollektivavtal.

Ansökan (CV och ett personligt brev) bör vara oss till handa senast 11 november. Skicka inbjudan till daniel.farm@tstiden.se

För mer info: ring tankesmedjans chef Daniel Färm på 070-650 12 09 eller mejla på daniel.farm@tstiden.se

Tankesmedjan Tiden är en ideell förening som drivs av Socialdemokraterna, LO och ABF för att ansvara för idédebatt och att lyfta arbetarrörelsens värderingar i det offentliga samtalet. Vi utgår från att du som söker tjänsten delar socialdemokratins grundläggande värderingar, men du behöver inte vara aktiv i partiet idag.