Idédebatt och analys som förnyar arbetarrörelsens frihets- och jämlikhetssträvan

Kent Vilhelmsson blir ny digital chef för AiP Media Produktion samt Tankesmedjan Tiden.

Vilhelmsson, som senast har varit kommunikationschef på ETC, ska stärka spridning och utveckla nya kanaler och plattformar för både den socialdemokratiska nyhetstidningen Aktuellt i Politiken och för arbetarrörelsens tankesmedja Tiden.

 

– Vi behöver bli bättre på att tillgängliggöra de progressiva svar och perspektiv på dagens viktigaste samhällsproblem som publiceras. Vi behöver utveckla nya sätt för att nå fler. Jag är mycket glad att Kent Vilhelmsson nu ska hjälpa till att stärka spridningen för både AiP:s redaktionella material och för Tidens analyser och debattinlägg, säger Daniel Färm, VD för AiP Media Produktion AB och verksamhetschef för Tankesmedjan Tiden.

– Arbetarrörelsen behöver stärka sin kommunikation i det befintliga digitala medielandskapet och långsiktigt också bygga upp nya, egna kanaler i en tid då föränderliga algoritmer i sociala medier kan vända upp och ned på spelplanen över en natt. Jag ser fram emot att få vara med och utveckla den digitala närvaron för AiP och Tankesmedjan Tiden, säger Kent Vilhelmsson, ny digital chef för Aktuellt i Politiken och Tankesmedjan Tiden.

Kent Vilhelmsson tillträder idag, måndag 9 mars.

För mer information:
Daniel Färm, 070-650 12 09, daniel.farm@aipmedia.se
Kent Vilhelmson, 070-352 20 42, kent.vilhelmsson@aipmedia.se