Idédebatt och analys som förnyar arbetarrörelsens frihets- och jämlikhetssträvan

Du har säkert sett hur det sprids lögner om Sveriges roll under andra världskriget. De svenska regeringarna inför och under kriget har beskyllts för att vara nazistkollaboratörer, rasbiologer och medskyldiga till förintelsen.

Tankesmedjan Tiden vill därför ge ut en bok, författad av historikern Mikael Nilsson, som bemöter dessa lögner, med fakta om Sveriges roll under kriget.

För att kunna få boken skriven och tryckt behöver vi samla in minst 150 000 kronor i form av förhandsbeställningar. Ska vi lyckas med det behöver vi din hjälp. Klicka här för att komma till vår Kickstarter-sida och välj ”Back this project” för att förhandsboka ett (eller flera) exemplar av boken.

Genom att göra detta bidrar du till att projektet blir verklighet. Då får du dessutom boken till ett lägre pris än vad den kommer kosta i bokhandeln. Du kan även bidra med en valfri summa pengar, om du inte vill ha boken men ändå vill stödja projektet.

OBS: du kommer bara behöva betala för de böcker du förhandsköper om vi når upp till den summa som behövs för att ge ut boken.

Hjälp oss se till att högern inte kommer undan med sin historierevisionism!

(Behöver du hjälp med kickstarter? kontakta martin.rynoson@tstiden.se)