Idédebatt och analys som förnyar arbetarrörelsens frihets- och jämlikhetssträvan

Det är dystra tider för västvärlden. Den politiskt korrekta multikulturella invasionen har skördat många offer. Världen över faller land efter land för illiberalismen. Ungern, usa, Brasilien och nu kanske även Sverige. Är det inte socialism så är det fascism som med populistisk retorik och hashtaggar tillsammans vill förvandla varje nation till ett slags Nazi-Venezuela. 

Ska liberalismen stå pall behöver vi ta ett blad från motståndarens spelbok. Det är dags att rusta upp och skicka ut våra trupper i det pågående kulturkriget.

Skicka bud till varenda tankesmedja vi finansierar, våra stolta krigare i debatternas skyttegravskrig. Låt dem veta att vi genast går framåt med våra planer att producera än fler böcker om att antirasisterna egent-ligen är de riktiga rasisterna. Boka in Timbro i varenda kommande avsnitt av svt Opinion denna vinter och vår, oavsett ämne. Låt våra motståndare veta att vi inte bävar någon diskussion. Vi har hört era argument, vi har lyssnat på det ni har att säga, men vi tänker inte
bemöta något förrän marginalskatten i Sverige åtminstone har halverats.

Fotsoldater i Moderata ungdomsförbundet:Sprid era flygblad om hur vänstern vill beskatta er till döds över Danderyd, Täby och Lidingö. Ni är liberalismens egna vma-system. Tränade i de finaste institutioner vi förfogar över, från Stureakademin till Handelshögskolan. Ni har bemästrat dödliga retoriska knep, ni levererar ad hominem och halmgubbar som får våra motståndare att bäva. Låt inget stå i vägen mellan er och privatiseringen av närmsta vårdcentral.

Men när det kommer till kulturkriget inom musiken, ja där kan vi tyvärr inte göra något. Vi ber om ursäkt Wille, men Ebba Grön är helt enkelt för bra.

Låt oss i stället fokusera på att vinna tankestriden på idéernas slagfält. Där ideologier står eller faller beroende på styrkan i de argument som bär upp dem. Vänsterns filosofer och flummare står sig slätt mot våra tankesultaner. Över hela världen skiner utsattas ögon upp bara man nämner Ayn Rand, Margaret Thatcher och George W Bush. De visade oss att en annan värld är möjlig, bara man vågar tro på sig själv och inte låter sig hindras av jantelagen. Där de har George Soros har vi Jeff Bezos, mannen som får självaste Wallenbergarnas rikedom att blekna.

Det kommer inte att bli enkelt. Socialdemokratins klor sitter djupt i vårt vackra, avlånga och naturresursrika land. Deras grå, påtvingade folkvilja har splittrat gemenskapen. De sätter arbetare mot arbetsgivare, trots att den första inte skulle kunna överleva utan den andra. Hit men inte längre säger vi. Deras drömmar om ett Nordiskt Korea ska ersättas av våra visioner om en värld utan gränser för hur mycket du får dra av på skatten. 

Må de tärande klasserna darra för en liberal reformation. Samhällsbärarna har i den ingenting annat att förlora än brytgränsen för statlig inkomstskatt. Men de har en värld att vinna.

Medarbetare världen över, förena er!

Kawa Zolfagary
är författare och dramatiker